Author Topic: Tidak boleh Upgrade Downline  (Read 1391 times)

gagahperkasa

  • User OtomaX
  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
Tidak boleh Upgrade Downline
« on: March 27, 2014, 05:03:10 AM »
Salam sejahtera,

Kenapa ya agen tidak boleh upgrade downline mereka secara automatik?
sebelum ini boleh. tanpa menukar apa-apa, sekarang sudah tidak boleh.

pakej juga sudah di setup dengan level. Tetapi upline tidak boleh menukar level downline.

Ada yang boleh bantu?

gagahperkasa

  • User OtomaX
  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
Re: Tidak boleh Upgrade Downline
« Reply #1 on: March 27, 2014, 12:52:26 PM »
maksud upgrade downline = ubah level

gagahperkasa

  • User OtomaX
  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
Re: Tidak boleh Upgrade Downline
« Reply #2 on: March 28, 2014, 03:12:19 PM »
tiada jawaban?

gagahperkasa

  • User OtomaX
  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
Re: Tidak boleh Upgrade Downline
« Reply #3 on: March 30, 2014, 05:43:44 PM »
any solution??

gagahperkasa

  • User OtomaX
  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
Re: Tidak boleh Upgrade Downline
« Reply #4 on: April 01, 2014, 06:51:35 AM »
any solution??

precoms

  • User OtomaX --
  • Newbie
  • *
  • Posts: 67
    • NS Two Network
Re: Tidak boleh Upgrade Downline
« Reply #5 on: April 05, 2014, 09:33:50 AM »
cuba check dia punya upline..hanya upline yg boleh upgrade....

atau encik gagahperkasa boleh capture dia punya bugs kat sini..

Tq
OID 63735024644ce04fc0b33cc7bd26e8

gagahperkasa

  • User OtomaX
  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
Re: Tidak boleh Upgrade Downline
« Reply #6 on: April 06, 2014, 09:48:08 AM »
iya...sudah cuba dari level paling atas.tidak boleh upgrade juga.
apabila ubah level. fail to change level

Quote
cuba check dia punya upline..hanya upline yg boleh upgrade....

atau encik gagahperkasa boleh capture dia punya bugs kat sini..

Tq

precoms

  • User OtomaX --
  • Newbie
  • *
  • Posts: 67
    • NS Two Network
Re: Tidak boleh Upgrade Downline
« Reply #7 on: April 14, 2014, 08:09:32 AM »
iya...sudah cuba dari level paling atas.tidak boleh upgrade juga.
apabila ubah level. fail to change level

kenapa fail?..apa reason fail to change level yg server cakap?..adakah level tak sesuai?..atau sebab2 lain..sebaiknya capture ralat yg berlaku dan post sini..

tq
« Last Edit: April 14, 2014, 08:11:32 AM by precoms »
OID 63735024644ce04fc0b33cc7bd26e8

gagahperkasa

  • User OtomaX
  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
Re: Tidak boleh Upgrade Downline
« Reply #8 on: July 09, 2014, 02:30:51 PM »
Quote
kenapa fail?..apa reason fail to change level yg server cakap?..adakah level tak sesuai?..atau sebab2 lain..sebaiknya capture ralat yg berlaku dan post sini..

tq

Bukan masalah sistem tak boleh nak set pakej. tapi masalah upline tidak boleh upgrade pakej downline melalui SMS menggunakan format ubah level downline